Vår vision - Vi driver Euromaster in i framtiden

 

bilservice

Vision

Vår vision beskriver vart och hur högt vi vill nå som företag. Den är en ledstjärna som driver oss framåt i vår vardag och som inspirerar befintliga och potentiella kunder. Begreppet ”en enkel tillvaro” innefattar  allt rån snabb hjälp vid en punktering till smidig service- bokning via vår webbplats. ”På väg” gör det tydligt vilken bransch vi verkar inom.

 

En enkel tillvaro för alla på väg

Vi måste vara uthålliga för att kunna förverkliga vår vision. Vår ansats i isionen sporrar oss att ständigt ligga steget före när vår omvärld förändras. 

Vår vision ligger också i linje med visionen från vår ägare Michelin. Det ger oss utrymme för den uthållighet som krävs för att arbeta med vår vision.

 

peronal-grupp

VARDAG

Det är hur vi agerar mot varandra och vår omvärld som gör den stora skillnaden. Sedan mitten av 2000-talet har vi arbetat efter Euromaster-andan: ”Håll det enkelt”, ”få det gjort” och ”var stolt”.

 

lv-personal+kund

Vi gör det svåra enkelt

Våra kunder ska uppleva att  vi är enkla att ha att göra  med. Det innebär att vi  ibland behöver uträtta stordåd bakom kulisserna  för  att  kunna  leverera vad kunderna önskar. Det kan  handla om allt från att vi ökar vår servicenivå på plats hos kund till att vi skapar innehåll på vår webbplats som  underlättar  för besökarna.

Vi får saker att hända

Vi skjuter aldrig upp till morgondagen utan agerar snabbt och beslutsamt för att hantera kundens utmaningar. Samtidigt prioriterar vi alltid kvalitet och säkerhet.

Vi är stolta över vårt jobb

Vi gör skillnad för alla som behöver däck och fordonsservice med vårt genomtänkta erbjudande, rikstäckande nätverk, flexibla synsätt och ständigt närvarande kvalitetstänk. Vår insats ska alltid vara förknippad med ett väl utfört jobb oavsett arbetsområde och omfattning.

personal-duo


 


 

För återförsäljare: /privat/dack/tjanster/tidsbokning /privat/privat_systemsida/logga_in_2

Logga in

Tidsbokning

Vid bokning eller ombokning av ditt däckbyte behöver du först välja verkstad. Det gäller även om du redan fått en tid hemskickad för däckbyte.

Välj verkstad

För privatkunder

Här kan du som privatkund handla däck och se dina tidigare köp.

Handla online