Personal

en bild

ALLTID NÄRA DIG

KUNSKAP OCH ENGAGEMANG
Marknadens bredaste erbjudande av fälgar och däck från Michelin och andra ledande leverantörer är grundbulten i vår verksamhet. Därtill finns ett stort branschintresse hos våra medarbetare (många har tidigare drivit egna verksamheter). Med en platt organisation där mycket energi läggs på fortbildning, i allt från produktkunskap till kundbemötande, lyckas vi hålla fokus på dig som kund. Och utifrån dina behov erbjuda ett stort utbud av tjänster som hjälper dig till en bättre affär.

ENORM ERFARENHET
Genom ständiga ”best practice”-möten mellan våra verkstäder (i Sverige och Europa), sprids kunskapen snabbt genom hela organisationen. Därmed drar vi nytta av de situationer likasinnade stått inför. Oavsett om det gäller en fordonsansvarig för ett åkeri i Haparanda, verkstadsansvarig i Helsingfors eller fleetansvarig i Ystad slipper vi uppfinna hjulet på nytt.

ALLTID NÄRA DIG
Med ett heltäckande nätverk av egna verkstäder, partners och återförsäljare är närheten till Euromaster garanterad från norr till söder, plus i stora delar av Europa. Därtill hjälper vårt IT-stöd, uppföljningsverktyg, e-handel och kundtjänst till att minimera ditt arbete och minska avståndet mellan dina behov och vår hjälp. Till det erbjuder vi service på plats hos dig och Sveriges (Europas) bästa jourservice. Dygnet runt, året runt, är du bara ett telefonsamtal ifrån hjälpen du behöver för att minimera ditt stillestånd.

STÄNDIGA FÖRBÄTTRINGAR
För att leva upp till våra (och era) kvalitets- och miljökrav är vi certifierade enligt ISO 9001:2008 (kvalitet) och 14001: 2004 (miljö). Det gäller alla våra verkstäder. Vår regummeringsfabrik i Tvååker kontrolleras enligt ECE-reglementet 109. I vårt arbete att skona miljön samtidigt som vi sänker dina kostnader har vi utvecklat miljövänliga tillverkningsmetoder där vi bland annat eliminerat flera miljöfarliga ämnen i våra slitbanor. Det här är ett av alla områden där vi jobbar med ständiga förbättringar i vårt mål att bli en ännu bättre miljö- och kvalitetspartner till dig som kund.

 

För återförsäljare: /privat/dack/tjanster/tidsbokning /privat/privat_systemsida/logga_in_2

Logga in

Tidsbokning

Vid bokning eller ombokning av ditt däckbyte behöver du först välja verkstad. Det gäller även om du redan fått en tid hemskickad för däckbyte.

Välj verkstad

För privatkunder

Här kan du som privatkund handla däck och se dina tidigare köp.

Handla online