Leveransinformation

Vi erbjuder följande leveranssätt:

Montering i verkstad

Vi monterar däcken på dina fälgar. Hjulen balanseras och monteras på bilen. Du betalar först när du kommer till vald verkstad och kan på plats välja mellan olika betal- och delbetalningsalternativ.

Hämta på verkstad

Däcken finns tillgängliga att hämtas ut efter 5 arbetsdagar. Du behöver inte boka någon tid när du väljer att hämta ut dina däck.

Hemleverans

Däcken levereras inom 3-5 arbetsdagar till den adress du anger nedan. Du kontaktas av distributören en dag innan utkörning för att bestämma ungefärlig tidpunkt för leverans.

Kontakt sker via det telefonnummer du anger i beställningen. Har du inte möjlighet att svara då distributören ringer, skickas ett SMS med information om att du ska kontakta distributören för mer information.

Leverans sker vardagar 07:00-16:00. Varorna levereras utan pall.  

Hemleverans - Alternativ leverans

Du har möjlighet att få varorna levererade till alternativ adress* (t.ex. arbetet) om du inte har möjlighet att ta emot varorna på den adress du angivit i beställningen.

Du har även möjlighet att hämta upp dina varor på terminal*

Du har även möjlighet att få dina varor ställda utanför din dörr* Intyg krävs.

*Notera att justering till alternativ adress eller annat önskemål måste ske efter överenskommelse med distributören minst en dag innan leverans.

Retur

Önskar du returnera dina varor kontaktar du kundservice på 0771-829 829 eller på gen.se.kundtjanst@euromaster.com för mer information.

Returalternativ och prislista gäller enligt nedan:

Via Terminal

Retur där du lämnar in dina varor på närmsta Schenker-terminal. Avgift 195 SEK.

via Euromaster-verkstad

Retur där du lämnar in dina varor på närmsta Euromaster-verkstad (Gäller inte euromaster Partner). Ingen avgift, 0 SEK.

via upphämtning

Retur där Schenker hämtar upp dina varor på angiven adress. Du kommer överens med Schenker om dag och ungefärlig tidpunkt för upphämtning. Avgift 395 SEK.

Efter godkänd retur återbetalas hela eller delar av det inbetalade beloppet beroende på vilket returalternativ du valt. Fraktavgift återbetalas ej. Observera att det kan ta upp till 5 bankdagar innan du ser pengarna på ditt konto efter att vi återbetalat beloppet.

 

För återförsäljare: /privat/dack/tjanster/tidsbokning /privat/privat_systemsida/logga_in_2

Logga in

Tidsbokning

Vid bokning eller ombokning av ditt däckbyte behöver du först välja verkstad. Det gäller även om du redan fått en tid hemskickad för däckbyte.

Välj verkstad

För privatkunder

Här kan du som privatkund handla däck och se dina tidigare köp.

Handla online