Fordonskontroll

Vi kontrollerar din bil

Vi kontrollerar din bil - Euromasters Fordonskontroll

På Euromaster kontrollerar vi viktiga punkter på din bil varje gång du besöker någon av våra verkstäder för att garantera ett säkert och problemfritt bilägande.

Expempel på vad vi kollar är däckens skick, vindrutetorkare, belysning, vätskenivåer och fjädring. Vi gör även en visuell kontroll av stötdämpare, bromsar och avgassystem.

Om vi ​​upptäcker något avvikande noterar vi det i vår kontrollrapport och meddelar dig om vad som behöver göras och när.

Med Euromaster är du snabbt tillbaka på vägen med en klar uppfattning om nästa service som behöver utföras.

 

Kontakta oss

Sök i verkstadssökrutan för att se vad vi erbjuder för typ av
service på din närmaste Euromaster-verkstad, eller ring oss på
0771-829 829 så hjälper vi dig.

Alltid på Euromaster

Hos Euromaster servar och reparerar vi din bil oavsett märke. Eftersom vi alltid använder delar av originalkvalitet eller bättre och följer biltillverkarens servicerekommendationer, gäller din nybilsgaranti. Din servicebok, digital eller tryckt, stämplas med Euromaster stämpel vilket ger dig trygghet och ett varaktigt värde på din bil. Dessutom får du 2 års garanti på reservdelarna, och upp till 5 år på vissa märken.

 

För återförsäljare: /privat/dack/tjanster/tidsbokning /privat/privat_systemsida/logga_in_2

Logga in

Tidsbokning

Vid bokning eller ombokning av ditt däckbyte behöver du först välja verkstad. Det gäller även om du redan fått en tid hemskickad för däckbyte.

Välj verkstad

För privatkunder

Här kan du som privatkund handla däck och se dina tidigare köp.

Handla online