Avgassystem

Bilservice hos Euromaster

Avgassystemets funktion:

  • upprätthåller bilens prestanda
  • garanterar optimal bränslekonsumtion
  • minskar motorljudet
  • transformerar farliga avgaser för att skydda miljön

 

Vad kan hända?

Avgassystemet är utsatt för stora temperaturförändringar, snö, regn och korrosion orsakad av salt och vatten. Korrosion i avgassystemet försämrar bilens prestanda, och ökar motorljudet och bränslekonsumtionen. Att råka ut för problem med avgassystemet kan även vara skadligt för dig och miljön.

 

Hur vet jag om det uppstått problem med avgassystemet?

Det vanligaste tecknet på att det har uppstått något fel i avgassystemet är att ljudet från det låter annorlunda och mer intensivt när bilen är igång. Om du inte åtgärdar detta kan delar av avgassystemet lossna och ramla av, vilket kan innebära en fara för andra trafikanter på vägen. Den höga ljudnivån finns också kvar tills du åtgärdar felet.

 

Kontakta oss

Sök i verkstadssökrutan för att se vad vi erbjuder för typ av
service på din närmaste Euromaster-verkstad, eller ring oss på
0771-829 829 så hjälper vi dig.

Alltid på Euromaster

Hos Euromaster servar och reparerar vi din bil oavsett märke. Eftersom vi alltid använder delar av originalkvalitet eller bättre och följer biltillverkarens servicerekommendationer, gäller din nybilsgaranti. Din servicebok, digital eller tryckt, stämplas med Euromaster stämpel vilket ger dig trygghet och ett varaktigt värde på din bil. Dessutom får du 2 års garanti på reservdelarna, och upp till 5 år på vissa märken.

För återförsäljare: /privat/dack/tjanster/tidsbokning /privat/privat_systemsida/logga_in_2

Logga in

Tidsbokning

Vid bokning eller ombokning av ditt däckbyte behöver du först välja verkstad. Det gäller även om du redan fått en tid hemskickad för däckbyte.

Välj verkstad

För privatkunder

Här kan du som privatkund handla däck och se dina tidigare köp.

Handla online