Därför bör du välja Euromaster

Därför bör du välja Euromaster

EUROMASTER - DÄCK BEHÖVER EXPERTER

Ingen kan det bättre än Euromaster
Vi har drygt 4,5 miljoner nöjda kunder i Europa. Med över 75 års erfarenhet inom däckbranschen gör detta oss till den ledande däckspecialisten i Sverige och Europa.

Med värdefull kunskap inom alla privata och professionella sektorer koncentrerar vi oss på det som är lönande för dig: Individuell service och kvalitet till bra priser. Servicekvaliteten är så viktig för oss att vi i vårt heltäckande nätverk endast arbetar med egna/partner verkstäder – på över 100 platser i Sverige. Därför kan vi garantera att du alltid bemöts av utbildade personliga kundmottagare och rådgivare som gör allt för att ge dig bästa möjliga service.

Dina fördelar
Förstklassig rådgivning av kvalificerat fackfolk. Vi vet av erfarenhet att den idealiska lösningen för dig alltid är den individuella – anpassad till ditt fordon och dina körvanor. Med detta vill vi erbjuda dig bästa möjliga service när det gäller däck och fälgar.

 

För återförsäljare: /privat/dack/tjanster/tidsbokning /privat/privat_systemsida/logga_in_2

Logga in

Tidsbokning

Vid bokning eller ombokning av ditt däckbyte behöver du först välja verkstad. Det gäller även om du redan fått en tid hemskickad för däckbyte.

Välj verkstad

För privatkunder

Här kan du som privatkund handla däck och se dina tidigare köp.

Handla online