Däck för personbilar

Personbilar


EN ENKEL TILLVARO FÖR ALLA PÅ VÄG

Här får du utförlig information om däck och däckservice hos EUROMASTER. Läs mer om våra produkter och tjänster för personbilar! Vi tar ett helhetsgrepp om din verksamhets totala däckhanteringsbehov och därmed dina utgifter. Allt i syfte att minimera dina kostnader samtidigt som du kan maximera dina affärer.

En kontaktperson
Genom en kontaktperson får vi bra kännedom om dina behov och kan ge dig rätt däck på dina personbilar. Det ger i sig lägre däckkostnader.

Central uppföljning
Via central uppföljning får du full koll på din flotta (du kontrollerar enkelt att vi uppfyller våra löften). Det gäller såväl däckpolicyn vi upprättar som priserna vi kommer överens om. Därmed ökar möjligheten att hålla nere kostnaderna. Men det ger dig även enklare och mindre administration.

Du är alltid nära
Vår geografiska täckning gör det enkelt för dig att byta däck. Det minskar dina ledtider och sänker dina kostnader. Därtill erbjuder vi lokal däckförvaring av säsongsdäck som underlättar hanteringen av däck och ökar dina fordons nyttjandegrad. Dessutom garanterar vi att servade däck alltid sitter på dina bilar.

För återförsäljare: /privat/dack/tjanster/tidsbokning /privat/privat_systemsida/logga_in_2

Logga in

Tidsbokning

Vid bokning eller ombokning av ditt däckbyte behöver du först välja verkstad. Det gäller även om du redan fått en tid hemskickad för däckbyte.

Välj verkstad

För privatkunder

Här kan du som privatkund handla däck och se dina tidigare köp.

Handla online