Hos Euromaster kan du köpa däck för lastbil, tjänstebil och åkerier

dackskifte-350x210.jpg

 

akerier.jpg

Åkerier
Hos Euromaster har du en kontaktperson som har koll på företagets affärer och behov. Ni får alltid rätt däck för maximal livslängd och lägsta milkostnad. Tillsammans jobbar vi fram en serviceplan för service, reparation och däckskifte. I avtalet ingår förebyggande kontroller av t.ex. lufttryck och mönsterdjup som minimerar risken för dyra stopp.

 

 

lastbil.jpg

Lastbilsförare
Som förare får du alltid raka besked och krångelfri service. Vi håller avtalade tider och vet precis vad som ska göras när du besöker oss. Om olyckan skulle vara framme har vi Sveriges bästa jourservice. Dygnet runt hjälper våra servicebilar dig snabbt att vara ute på vägen igen.

bilservice-350x210.jpg

 

leaseingpark-2.jpg

Leasingansvarig bilpark
Enklare administration och sänkta kostnader. Det blir resultatet när ditt företag lägger sin däckadministration hos Euromaster. Du får full kontroll på att företagets däckpolicy och prisavtal följs genom vår centrala uppföljning.  Om din bilpark finns utspridd över landet, så servar och förvarar vi däcken lokalt för så effektiv hantering som möjligt.

 

   

tjanstebil-2.jpg

Tjänstebilförare
Har du tjänstebil eller kör bil i jobbet? När ditt företag har avtal med Euromaster får du rätt däck, på rätt plats, till rätt pris, i rätt tid. Vi har koll på företagets däckpolicy och du bestämmer själv en tid som passar dig. Allt du behöver göra är att dyka upp, så skiftar vi snabbt på avtalad tid.
 

 

För återförsäljare: /privat/dack/tjanster/tidsbokning /privat/privat_systemsida/logga_in_2

Logga in

Tidsbokning

Vid bokning eller ombokning av ditt däckbyte behöver du först välja verkstad. Det gäller även om du redan fått en tid hemskickad för däckbyte.

Välj verkstad

För privatkunder

Här kan du som privatkund handla däck och se dina tidigare köp.

Handla online