Varför Euromaster

en bild

DU + EUROMASTER

ÅTERFÖRSÄLJARE

Med lång historia som däckhandlare har vi djup produktkunskap, men även erfarenhet och kännedom om hur ni kan effektivisera er verksamhet och göra bättre affärer.

 

 

DU + EUROMASTER

är vårt samarbetskocept för dig som är återförsäljare av våra produkter. Du har det lokala kontaktnätet, förtroendet hos dina kunder och ditt engagemang. Vi har ett brett sortiment, starka varumärken, bra avtal och ett stort nätverk.

 

HÖG TILLGÄNGLIGHET

Genom vårt stora utbud och breda sortiment har du alltid hög tillgänglighet hos en enda leverantör. Det spar tid som du kan ägna åt dina affärer. Ihop med vår e-handel och kundtjänst är det enkelt att beställa vid rätt tillfälle. Du kan hålla en hög servicegrad mot kund med minimalt eget lager.

 

ETT SNYGGT YTTRE

Du får tillgång till marknadens bredaste reklammaterial. Med ett snyggt yttre skapar du enkelt intresse för produkterna vilket underlättar köp. Bland materialet finns även prislistor som förenklar din prissättning. Servicen mot kund ökar tillsammans med dina intäkter.

 

BRED RÅDGIVNING

Vi delar gärna med oss av allt vi kan. Det gäller allt från fordons- och produktkunskap till hur du kan effektivisera ditt lager eller få grepp om vilka monteringsmaskiner som är bäst. Det hjälper dig att öka din servicegrad, förenklar dina åtaganden och spar dig tid. Allt i syfte att öka dina intäkter.

 

Ansök om användarkonto!

För återförsäljare: /privat/dack/tjanster/tidsbokning /privat/privat_systemsida/logga_in_2

Logga in

Tidsbokning

Vid bokning eller ombokning av ditt däckbyte behöver du först välja verkstad. Det gäller även om du redan fått en tid hemskickad för däckbyte.

Välj verkstad

För privatkunder

Här kan du som privatkund handla däck och se dina tidigare köp.

Handla online